Att söka arbete hos oss

Karolinska Institutet söker engagerade, motiverade och kunniga medarbetare som vill arbeta i en internationell miljö

Vi använder oss av en rekryteringsprocess som ser likadan ut för alla våra anställningar. Detta innebär att när du söker en anställning vid Karolinska Institutet möts du av en kompetensbaserad och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess.

Vår forsknings- och utbildningsverksamhet är uppdelad mellan Campus Solna och Campus Huddinge, men finns även representerad på Karolinska Universitetssjukhuset Solna, Danderyds sjukhus och Huddinge sjukhus, Södersjukhuset, S:t Görans sjukhus och S:t Eriks sjukhus. Stor del av verksamheten sker i samverkan med en rad universitet världen över samt universitetssjukvården och företag inom det biomedicinska och biotekniska området.

MyNetwork - Karolinska Institutets rekryteringssystem

Vi använder det elektroniska rekryteringssystemet MyNetwork.

Ansökan via MyNetwork

När du ska söka en ledig anställning loggar du in via länken som finns längst ned i den annons du är intresserad av. Efter inloggning kommer du till rekryteringssystemet MyNetwork och lämnar Karolinska Institutets webbplats.

Teknisk support/hjälp i MyNetwork

Behöver du hjälp eller har frågor angående rekryteringssystemet MyNetwork? Kontakta MyNetwork på telefon: 0520-58 00 50, helgfria vardagar mellan kl 08:30-12:00 och 13:00-16:30.

Intresseanmälningar och spontanansökningar

Karolinska Institutet har inte möjlighet att ta emot intresseanmälningar, spontanansökningar, sommarjobb och praktikplatser.