Möt våra digitala ambassadörer

This page in English

Möt våra digitala ambassadörer

Läs om livet som student på Karolinska Institutet 

Vill du veta mer om hur det är att studera på Karolinska Institutet? Hur du hanterar tentaångest och pluggar på bästa sätt? Läs våra studentbloggar. Du är välkommen att skicka dina frågor till våra bloggare. 

Just nu rekryterar vi nya digitala ambassadörer. Sista ansökningsdag är den 13 oktober. Läs mer och ansök idag! 

Läser: Läkarprogrammet, termin 3
Isabelle började på läkarprogrammet ht 2016. Hon har beskrivits som “en liten boll av positiv energi”. På sin blogg skriver hon om hur det är att vara läkarstudent vid KI, om utbildningen, universitet och studentlivet.
 

» Till Isabelles blogg

 


Läser: Läkarprogrammet termin 5
Hösten 2015 tog Linnea med sig sitt pick och pack från hemstaden Linköping till huvudstaden och påbörjade studier på KI:s läkarprogram. Linnea fascineras av människokroppen och målet är att kunna rädda liv.
 

» Till Linneas blogg

 


Läser: Läkarprogrammet, termin 8
Oscar flyttade till Stockholm efter gymnasiet för att plugga ekonomi men insåg snart att han saknade naturvetenskapliga resonemang och att han ville arbeta med människor. Idag läser han sjätte terminen på läkarprogrammet.
 

» Till Oscars blogg

 


Läser: Tandläkarprogrammet, termin 3
Awaz är inte bara nybliven mamma, hon har dessutom precis börjat på tandläkarprogrammet. Hon bloggar om hur hon hamnade där hon är idag och om livet och utbildningen just nu.
 

» Till Awaz blogg

 


Läser: Psykologprogrammet, termin 3
Felicia beskriver sig själv som en träningstokig psykologstudent med rötterna i den småländska byn Ramkvilla. På Felicias blogg kommer ni att få följa med Felicia i hennes liv som student med allt vad det innebär – såväl i skolan som utanför.
 

» Till Felicias blogg

 


Läser: Sjuksköterskeprogrammet på distans, termin 3
Hur fungerar det att läsa till sjuksköterska på distans? Det kommer den nyblivna mamman Linnea berätta om i sin blogg. Hon kommer att ge er tips som ni kan använda er av och peppa fler föräldrar att våga satsa på studier redan under småbarnsåren!
 

» Till Linneas blogg

 


Olivia

Läser: Fysioterapeutprogrammet, termin 5
Olivia studerar till fysioterapeut på Karolinska Institutet, ett program som fokuserar på människan, kroppen samt fysisk och psykisk hälsa.
 

» Till Olivias blogg

Student